Referenties


Lees de persoonlijke reacties van klanten

Marga, Petra & Ilona

 

Na het overlijden van onze ouders wilden wij als drie zusjes iets bijzonders met hun trouwringen gaan doen. We hebben jou gevraagd of jij ons hier bij kon helpen. We hebben aangegeven wat we ongeveer graag wilden en jij hebt hier iets heel bijzonders van gemaakt. Hun goud samen met wit goud en de 3 steentjes staan voor ons als de 3 zusjes.

Wat heb jij een passie en gedrevenheid in je werk! Ook toen 1 van ons een ongeluk heeft gehad, waardoor wij dachten dat de ring onherstelbaar beschadigd was liet je weer zien hoe een vakmanschap jij in je hebt want de ring was weer als nieuw. Bedankt voor de mooie ringen! Zo dragen wij elke dag een stukje van hun bij ons.


Wietze en Femke

 

Jody heeft onze trouwringen ontworpen en gemaakt. Jody weet met haar creativiteit iedere keer weer een uniek ontwerp te maken en met het ontwerp van onze trouwringen was dit niet anders.

Ze heeft geluisterd naar onze wensen en het eerste ontwerp was gelijk goed. De ringen passen precies bij ons, geen poespas, strak maar sierlijk en uniek.

Jody weet een verhaal of emotie vast te leggen in een sieraad waardoor je de meest bijzondere momenten en herinneringen altijd bij je kunt dragen.


Joukje en Gerhard

 

Ja ik wil, en zo ineens stap je in de trein van emoties, verliefdheid, blijde mensen en een organisatieplan met als eindbestemming: onze bruiloft! Vrijdag 17 juni zijn wij getrouwd en hebben wij elkaar een prachtige ring gegeven. Een ring welke speciaal voor ons is gemaakt. Hieraan vooraf ging een oriëntatiegesprek, foto’s en veel ideeën vanaf Pinterest wat de start was voor een aantal schetsen. Deze schetsen hebben lang op onze keukentafel gelegen, want wat een keuze voor iets wat je nog heel lang mag dragen en wat altijd zichtbaar is.

Ik kan niet anders zeggen dat wij ontzettend blij zijn met het resultaat en dat ik trots mag zijn dat dit zo goed is geslaagd vanuit Lemster handen.


Sieneke & Paul

 

Jody dacht goed mee in onze wensen.

Wij waren erg blij met haar ideeen. De ringen dragen we nu al bijna 4 jaar en ze zijn nog steeds prachtig!

Je bent in goede handen bij Jody de Vries voor nieuwe sieraden, maar ook voor het aanpassen van gebruikte sieraden.


Carmen en Chantal

Toen onze moeder plotseling overleed kregen wij een aantal sieraden van haar. Wij als dochters wisten meteen dat we daar iets persoonlijks van wilden maken zodat we onze moeder voor altijd dicht bij ons konden dragen. Ook wisten wij direct dat Jody de persoon was die dit voor ons kon gaan maken.

Jody nam onze ideeën persoonlijk met ons door. Jody nam de tijd voor ons beide, ze schetste onze ideeën en luisterde goed naar onze inbreng. Tijdens het gesprek dacht ze mee over de vorm van de ringen en de plaats voor het as van onze moeder. Ze gaf aan wat wel en niet mogelijk was in verband met de breekbaarheid van zwakke punten. Ze was goed voorbereid en ook de maat van de ringen werd meteen goed opgemeten.

Wij zijn Jody enorm dankbaar voor het ontwerpen van onze ringen en dragen de ringen elke dag, daardoor voelt het alsof onze moeder altijd bij ons is.